Tractări

Tractări Auto

Suntem de-asemenea specializați și în tractări auto de toate tipurile. Angajații noștri sunt instruiți și experimentați, pregătiți să intervină prompt în toate situațiile ce pot apărea. Serviciile noastre sunt disponibile 24/7. Sunați cu încredere pentru cea mai buna ofertă și servicii profesionale.

Servicii de tractări oferite:

tractări autovenicule.
tractări camioane, cap TIR, autocare și autobuze.
– remorcări auto avariate sau cu defecțiuni tehnice.
– asistență rutieră, în special în Rm. Vâlcea și Jud. Vâlcea.
– intervenții rapide și depanare vehicule.
– transport marfă.
transport pe platformă și tractări de mașini noi sau avariate.
– tractări și transport pe platformă mașini de teren, autoutilitare, dube și microbuze.
– transport pe platformă și tractări de mașini cu numere expirate.
tractări și transport pe platformă de mașini pentru Programul Rabla.
– transport utilaje industriale (motostivuitoare, buldozere) și utilaje agro (tractoare, semănători).
– transport agabaritic.
– transport ambarcațiuni de dimensiuni mici și mijlocii (ski-jet, bărci cu motor, yacht-uri) și aeronave

Informații suplimentare

Dispunem de autospeciale și platforme de capacitate mare dotate cu macara, echipamente hidraulice și trolii electrice performante care pot interveni cu succes chiar și în cele mai dificile solicitări pentru tractări.

Lista de mai sus nu este definitivă, la cerere vă putem pune la dispoziție echipaje specializate pentru aproape orice tip de solicitare. Vă rugăm sa ne contactați și vom gasi o solutie împreună, oricare ar fi problema.

Serviciile noastre de tractări sunt disponibile non stop pe întreg teritoriul României, dar cel mai scurt timp de intervenție îl avem în Rm.Valcea. La cerere, putem efectua tractări și în afara României, prețul urmând a fi negociat în funcție de distanța și timpul necesar.

Daca sunteți o companie ce dispune de un parc auto, putem negocia un tarif lunar în baza căruia să vă asigurați serviciile noastre de tractări ori de cate ori este necesar.

Va asigurăm că autoturismul dumneavoastră va fi transportat în perfectă siguranță pe toata durata tractării, experiența noastră indelungată și numărul mare de clienți multumiți garantând calitatea serviciilor prestate.